Tooteinfo
See on D.O. Getariako Txakoliña ainult txakoli, millele ei ole lisatud töötlemise ja villimise käigus sulfiteid.
Viinamarjasort: 100% Hondarrabi Zuri
Pinnas: Savikas liivsavimuld, kõrge mineraalide ja niiskuse sisaldusega.
Veinivalmistamise protsess: Käsitsi korjatud viinamari. Kääritatud temperatuuril vahemikus 14-16ºC.
Käärimise lõppedes jahutatakse txakoli temperatuurini alla 5ºC selleks, et säilitada kogu kääritamise käigus tekkiv süsihape ja meie txakoli jaoks omane värskus.
Maitse: Õlekollane, pakub roheliste puuviljade ja valgete õite plahvatust. See on närviline ja värske ning pika järelmaitsega.
Serveerimistemperatuur: 6-8ºC
Alkoholisisaldus: 12%
pH: 3,15
Koguhappesus: 7,19 g/l viinhapet
Vaba vääveldioksiidi: < 10 mg/l
Vääveldioksiidi kogusisaldus: < 10 mg/l
D-glükoos + D-fruktoos: 0,35 g/l
L-õunhape: < 0,20 g/l
Omadused
- Hondarrabi Zuri